Batterij snel leeg? Koop een powerbank 20.000 mAh!

We zijn steeds vaker en langer onderweg. Met het openbaar vervoer of met de auto. In de trein en op de snelweg zijn natuurlijk geen stopcontacten aanwezig. Maar wat moet je dan doen als je smartphone leeg is? Inderdaad je koopt een powerbank 20.000 mAh. Super handig als je weer eens vertraging hebt of in de file staat en je batterij is leeg.

Je kan met deze oplader bijvoorbeeld je telefoon of tablet weer opladen zonder stopcontact nodig te hebben. De powerbank 20.000 mAhlaad je smartphone weer op tot 100%. Het enige wat je nodig hebt is de USB kabel van je reguliere oplader, die sluit je aan op je powerbank 20.000 oplader en laden maar.

Het formaat is klein dus super makkelijk mee te nemen in je tas of in je broekzak. Door de felle kleuren val je op en raak je hem nooit kwijt. Het design is modern en super sterk dus hij kan zeker tegen een stootje. De powerbank 20.000 mAh is misschien klein maar het vermogen is groot genoeg om je smartphone anderhalf keer op te laden.

De powerbank laat je op via je laptop of computer met bijgeleverde USB kabel. Er zit een lampje op waaraan je kan zien dat hij volgeladen is. Als hij helemaal vol is geladen leg je hem in je auto of stop je hem in je tas en hij is klaar om te gebruiken.

Als je powerbank 20.000 mAh zoekt kom je bij een super leuke site terecht waar je de oplader kan kopen. Ze hebben hier een super goede prijs en goede kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Nadat jij je kleur hebt uitgekozen sturen ze het pakketje gewoon naar jou toe. Zo ben je voorzien van een dag vol met energie.